Despre ciocolata Dolfin

Veniţi să vedeţi şi să experimentaţi lumea călduroasă, preţioasă, şi minunată, a gustului fin adusă pe calea papilelor gustative.

Marii maeştri ciocolatieri de la Dolfin, cultivă gustul aromatic şi intens al ciocolatei belgiene ce capătă valenţe ce variază de la puternice şi chiar extreme în cazul ciocolatei negre până la cele dulci şi fine ale ciocolatei cu lapte.

Mari amatori de călătorii, ciocolatierii Dolfin, experimentează aromele lumii întregi combinându-le cu ciocolata în maniere uneori surprinzătoare dar păstrând mereu natura nobilă şi armonioasă a acesteia.

Inovaţia este sufletul minunatei ciocolate DOLFIN, de aceea unele reţete sunt veritabile noutăţi gurmande.

Povestirile unei lumi întregi traduse printr-un singur grai – graiul gustului. Şi pentru că acest grai este multivalent maeştrii Dolfin s-au gândit să-l protejeze cu ambalaje ce fac păstrarea virtuţilor acestuia.

Vă urăm „Bun Venit!”

Descoperiţi !
Gustati !
Apreciati !

 

Filozofie

 

Pentru Dolfin, ciocolata este o expresie a pasiunii, transpusă prin combinaţii neaşteptate ale celor mai bune şi mai fine ingrediente oferite de natură atent selecţionate de către creatorii gustului Dolfin.

Valenţele gustului Dolfin sunt obţinute din reţete exclusive, constante în calitate şi gust.

Dolfin vă propune o vastă gamă de gusturi amărui oferite de concentraţii de cacao ce variază de la 32% la ciocolata cu lapte şi până la 88% pentru cea mai intensă ciocolată neagră.

Cu un conţinut redus de zahăr şi materie grasă, şi unul mai mare de cacao şi datorită preparării tradiţionale, ciocolata Dolfin cuprinde şi accentuează valorile nutritive şi terapeutice ale ciocolatei conservându-le în mod natural pe perioade îndelungate (un an fără agenţi conservanţi).