Ciocolata si cafeaua

Ciocolata si cafeaua, doua placeri care, nu doar ca nu trebuie sa se excluda una pe cealalta, si, dimpotriva, se completeaza perfect. Iar ca iubitor de calitate, ai o singura varianta: sa alegi ciocolata si cafeaua de specialitate.

Despre cafeaua de specialitate vom povesti intr-un articol urmator, pentru ca astazi ne oprim la cea mai dulce placere: ciocolata. Creeaza dependenta, este gustoasa, are o aroma puternica si este si sanatoasa, daca este consumata in cantitati echilibrate.

Alba, neagra ori cu lapte, ciocolata ramane desertul preferat in toate colturile lumii si, putem intelege de ce.

Piata a fost surprinsa, in ultima perioada, de aparitia unui nou tip de ciocolata: ciocolata ruby, considerata cea mai neobisnuita din ultimii 80 de ani. Este vorba despre un desert cu totul nou, diferit prin culoare, dar si prin savoare si este produsa din boabe de cacao rubinii, fara adaosuri de coloranti ori de arome artificiale.

Cu un gust unic, puternic si intens, de fructe proaspete de padure si cu o culoare ce pare sa te invite sa creezi momente speciale si deserturi spectaculoase, noua ciocolata poate fi consumata atat ca atare, dar si in compozitia diferitelor mulaje ori creme fine.

Noua ciocolata preparata din boabele fructului de cacao Ruby, cu origini in diverse regiuni ale lumii, este unica prin pigmentul de culoare si defileaza cu un set specific de caltati, ce ofera o experienta gustativa cu totul aparte, datorita structurii catifelate.

Cremoasa si racoritoare, ciocolata Ruby te va face sa te indragostesti pe loc!